Com a directora estic plenament satisfeta. Segur que podríem haver millorat alguna cosa, pero estic contenta i orgullosa del meu equip i de la feina que fan.

Tenim la sort i el luxe, d´aprendre any darrera any, dels vostres fills i filles;  i creiu-me que això només ho podem sentir les persones que ens dediquem a educar i a ajudar a créixer als més petits. Ens ensenyen a riure cada dia, a valorar una paraula nova, a emociar-nos amb els primers passos d´un infant, a sentir  el primer petó amb babes, a agraïr l´abraçada de cada dia i a  donar i a rebre desinteressadament. Ens ajuden, sense saber-ho, a descobrir la immensa satisfacció de plantejar-te com a objectiu principal ajudar. Ajudar als nens a créixer amb tot l´amor del món i a guiar als papas i mamas en apuest procés tan complicat com meravellós d´educar.

Gràcies de tot cor per haver-nos confiat l´educació del que més estimeu al món, gràcies per valorar la feina que fem, gràcies  per fer-nos sentir una família, i gràcies moltes gràcies per totes aquelles paraules boniques que ens dediqueu.

El meu missatge més especial per a  les tortugues i els seus papas!!!

Comenceu una nova etapa molt important, aprendreu a llegir i a escriure el vostre nom, fareu amiguets nous, estimareu molt i molt a unes altres mestres, i quan sigueu grans, molt grans, nosaltres sabrem que una petitona part del que sou també és nostra, i això ens fa sentir orgulloses!!!

A vosaltres papas i mamas, que sapigueu que sempre sempre, encara que sigui d´aquí deu anys, podeu contar amb nosaltres pel que vulgueu: un dubte, un problema, una alegria, un ” què faig?. Aquí estaré !!! feliç i contenta de veure-us. Sempre, sempre estaré si em necessiteu; i sabeu que això us ho dic de tot cor.

Bones vacances!!!! i molts petons

Fancy Gallery Error:
No gallery with the ID 22 was found or you have not created albums for it yet.